Inloggen
 
Meer over GPS  
 
Everytrail voor iPhone 4 en 5  

Wilt u geen dure GPS ontvanger aanschaffen, maar heeft u wel een iPhone of andere smartphone kijk dan eens naar de mogelijkheden van de App Everytrail. Met Everytrail is het mogelijk om je gewandelde route vast te leggen, statistieken vast te leggen en nog veel meer. Praktisch alle Smartphones hebben een GPS ontvanger dus daarom biedt deze App een goed alternatief.

Er zijn meerdere GPS Navigatie Apps beschikbaar voor de iPhone, maar Everytrail is wel de meest gebruikte.Je legt je route vast met de gps-functie van de iPhone en kunt onderweg foto’s maken en op de kaart vastleggen. Je kunt meer dan 320.000 tracks van andere gebruikers doorzoeken en je kunt trips op een interactieve kaart volgen terwijl je reist. Ook kun je je eigen trip vastleggen terwijl je de tracks van anderen volgt.

Op Everytrail.com kun je een account aanmaken om alle tracks en routes op te slaan en om de statistieken te bekijken, zoals; gemiddelde snelheid, hoogte verschil, duur en nog veel meer. Netjes met uitgebreide kaarten en grafieken. De laatste versie laat realtime je routekaart zien, terwijl je over de kaart beweegt. Er zijn ook mobiele applicaties voor Blackberry, Android en Windows Mobile. Op de iPhone is het erg eenvoudig om je track vast te leggen: zorg dat EveryTrail je locatie heeft bepaald en tap op Start. Ben je ergens terechtgekomen en heb je geen idee of er leuke trips in de buurt zijn, dan kun je op basis van je huidige locatie, activiteit of lengte zoeken naar een geschikte trip in de omgeving.

EveryTrail is gratis in de App Store te downloaden.

Copyright 2001 - 2008 by Willem Bonekamp